Voeg het paneermeel, samen met de melk, toe aan een grote mengkom. Laat 5 minuten staan zodat de kruimels de melk kunnen absorberen.
Voeg het gehakt, de geraspte ui, het ei en de nootmuskaat toe aan de mengkom en breng op smaak met peper en zout. Mix de ingrediënten tot alles goed is gemengd, maar meng niet te lang!
Maak je handen nat en rol gehaktballetjes die nét iets kleiner zijn dan een pingpongbal.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur met één eetlepel boter. Bak de helft van de gehaktballetjes in 10 minuten goudbruin en gaar. Schep ze uit de pan, smelt de andere eetlepel boter en bak de rest van de gehaktballetjes.
Voeg de bouillon toe aan de koekenpan om alle smaken van de aangekoekte stukjes op te nemen. Mix de bloem met de slagroom en voeg toe aan de pan. Blijf roeren met een garde tot de saus begint in te dikken en breng op smaak met sojasaus.
Voeg de gehaktballetjes weer toe aan de saus en laat 5 minuten meeverwarmen. Hak ondertussen de peterselie grof voor de garnering.
Strooi de peterselie over de gehaktballetjes en serveer in de pan op tafel. Serveer met aardappelpuree en de rode bessenjam.