Win een warme TikTok deken t.w.v. 99 euro

Iedere week hebben we een winactie en deze is perfect voor het ijskoude winterweer waar we nu mee te maken hebben! Je maakt namelijk kans op deze warme deken.

We hebben onze handen weten te leggen op deze warme TikTok deken en we mogen ze weggeven tijdens de Weggeef Woensdag van deze week!

Waarom noemen we het een TikTok deken? Als je namelijk een fanatiek TikTokker bent – zoals wij zijn – dan heb je deze warme deken al heel vaak voorbij zien komen in december. Deze ging de afgelopen maand namelijk compleet viral.

TikTok deken om in weg te dromen

En terecht, want het is echt een heerlijke, warme knuffeldeken. We hebben ‘m op de redactie van Zin in Koffie ook al en we zijn absoluut verkocht. Bij ons komt er echt GEEN andere deken meer in deze winter. Dus, wil jij ook kans maken? Geef je dan snel op via onderstaand inschrijfformulier.*

De dekens die we weggeven zijn maar liefst 200×230 cm lang. Dat is dus heel groot. En ja, het lijkt op de vacht van kleine konijntjes, maar het is 100% nep bont. Geen zorgen dus! En gewoon te wassen in de wasmachine. Waar wachten jullie nog op? Vul snel onderstaand formulier in!

* Alleen volledig en correct ingevulde formulieren maken kans op deze prijs

Schrijf je hier in en maak kans op een
warme TikTok deken t.w.v. 99 euro

Helaas, deze winactie is gesloten. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen! Binnenkort hebben we een nieuwe winactie voor je klaarstaan.

Dit vind je misschien ook leuk
Win een Wibra knutselpakket
Lees verder

Win een Wibra knutselpakket

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie tijdens onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat een Wibra knutselpakket voor de feestdagen.
Wibra cadeaukaart winactie
Lees verder

Win een Wibra cadeaukaart twv. 20 euro

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie en deze is speciaal voor de kerst! Je maakt nu kans op een Wibra cadeaukaart voor onder de boom.