Win het receptenboek ‘Zin in salade’ van Bibi Loomans

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie tijdens onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat het kookboek ‘Zin in salade’ van Bibi Loomans.

Wil je ook kans maken op een boek vol salade recepten van Bibi Loomans? Tijdens de Weggeef Woensdag actie van deze week mogen we enkele exemplaren van dit smaakvolle kookboek weggeven!

Bij een salade denk je meteen aan zomerse borden vol groente en fruit, maar daar gaat Bibi met haar boek verandering in brengen. Salades hoeven namelijk helemaal niet alleen maar zomers te zijn. Haar spruitjessalade met peer en Parmaham is daar een goed voorbeeld van. En met de meer dan 50 saladerecepten in dit boek tover je dus ieder seizoen iets lekkers op tafel. De recepten zijn ook geschikt voor vrijwel elke gelegenheid; bij een fancy diner met vrienden, als kantoorlunch of als onderdeel van de paasbrunch of buurtbarbecue.

Bibi daagt je uit om in de voorraad- en koelkast te kijken wat er nog ligt. Ze geeft je bovendien inspiratie om je supersalades nóg lekkerder te maken met bijvoorbeeld zelfgemaakte kruidenolie, pittige honing, crispy sjalotten of ingemaakte venkel. Weg met de saaie drie-eenheid ijsbergsla, komkommer en tomaat; weg met de slappe slaatjes!

Dus, wil jij kans maken op één van deze kookboeken twv. € 27,99? Geef je dan snel op via onderstaand inschrijfformulier.* En heb je geen geduld om te wachten op de uitslag? Het boek is ook overal te koop.

* Alleen volledig en correct ingevulde formulieren maken kans op de prijs

Schrijf je hier in en maak kans op het boek
'Zin in salade' van Bibi Loomans

Helaas, deze winactie is gesloten Maar er staat alweer een nieuwe Weggeef Woensdag Winactie voor je klaar!

Dit vind je misschien ook leuk
Wibra cadeaukaart winactie
Lees verder

Win een Wibra cadeaukaart twv. 20 euro

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie en deze is speciaal voor de kerst! Je maakt nu kans op een Wibra cadeaukaart voor onder de boom.
Win een Wibra knutselpakket
Lees verder

Win een Wibra knutselpakket

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie tijdens onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat een Wibra knutselpakket voor de feestdagen.