Win een ‘Jaarrond’ van Yvette van Boven

Iedere week hebben we een winactie en deze is perfect voor het nieuwe jaar! Je maakt namelijk kans op een exemplaar van ‘Jaarrond’ van Yvette van Boven winnen.

Een jaarrond klinkt als de perfecte titel van een kookboek, zo aan het begin van het nieuwe jaar. Maar dit kookboek van Yvette van Boven is niet zomaar een boek vol met recepten. Nee, het is een verzameling van haar recepten én columns uit het Volkskrant Magazine.

Yvette van Boven kookt wekelijks voor de Volkskrant en doet dat met ingrediënten die op dat moment in het seizoen zijn. Dat geeft verrassende en vooral ook inspirerende recepten. En, of dat nog niet genoeg is, ieder recept heeft een eigen column waarin Yvette meer over het gerecht en de ingrediënten vertelt. Het zijn korte verhalen uit het leven van Yvette zelf. Tja, wij waren al jaren fan van haar, maar met dit boek is dat alleen maar ‘erger’ geworden! Dus, wil jij ook kans maken? Geef je dan snel op via onderstaand inschrijfformulier.*

Kun je niet wachten op de uitslag van de winactie? Het kookboek ‘Jaarrond’ van Yvette van Boven is ook overal te koop.

* Alleen volledig en correct ingevulde formulieren maken kans op deze prijs

Schrijf je hier in en maak kans op het kookboek 'Jaarrond' van Yvette van Boven

Helaas, deze winactie is gesloten Maar er staat alweer een nieuwe Weggeef Woensdag Winactie voor je klaar!

Dit vind je misschien ook leuk
Wibra cadeaukaart winactie
Lees verder

Win een Wibra cadeaukaart twv. 20 euro

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie en deze is speciaal voor de kerst! Je maakt nu kans op een Wibra cadeaukaart voor onder de boom.