Win kookboek ‘Toscanini’ van Maud Moody en Leonardo Pacenti

Gek op Italiaans koken? Dan is het nieuwe kookboek ‘Toscanini’ het boek wat je moet hebben! Maak nu kans op één van de exemplaren die we mogen weggeven.

Klassieke Italiaanse gerechten in een modern jasje. Dat is hoe je het nieuwe kookboek ‘Toscanini’ kunt omschrijven. Een boek wat niet mag ontbreken als je een kookfanaat bent én van de Italiaanse keuken houdt.

Dit pasta kookboek staat vol met smaakvolle, makkelijk te maken Italiaanse recepten uit alle streken van het land. Wil jij ook kans maken en aan de slag gaan met heerlijke recepten? Geef je dan snel op via onderstaand inschrijfformulier.*

Kun je niet wachten op de uitslag en wil je het boek meteen thuis ontvangen? Dat kan, het boek is overal te koop.

* Alleen volledig en correct ingevulde formulieren maken kans op deze prijs

Schrijf je hier in en maak kans op het kookboek
'Toscanini' van Maud Moody en Leonardo Pacenti

Helaas, deze winactie is gesloten. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen! Binnenkort hebben we een nieuwe winactie voor je klaarstaan.

Dit vind je misschien ook leuk
Jaarrond receptenboek van Yvette van Boven
Lees verder

Win een ‘Jaarrond’ van Yvette van Boven

Iedere week hebben we een winactie en deze is perfect voor het nieuwe jaar! Je maakt namelijk kans op een exemplaar van ‘Jaarrond’ van Yvette van Boven winnen.
Win een Wibra knutselpakket
Lees verder

Win een Wibra knutselpakket

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie tijdens onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat een Wibra knutselpakket voor de feestdagen.
TikTok deken van imitatiebont
Lees verder

Win een warme TikTok deken t.w.v. 99 euro

Iedere week hebben we een winactie en deze is perfect voor het ijskoude winterweer waar we nu mee te maken hebben! Je maakt namelijk kans op deze warme deken.