Win het spannende boek ‘De Camino’ van Anya Niewierra

Iedere week hebben we een winactie en dit keer hebben we hét nummer één spannende boek van Nederland: De Camino van schrijfster Anya Niewierra.

Het is misschien wel het spannendste boek van dit moment: ‘De Camino’ van schrijfster Anya Niewierra. Het won de NS Publieksprijs 2023 en staat vrijwel overal op nummer 1 in alle boeken top 10’s. Bij Zin in Koffie mogen we diverse exemplaren weggeven!

Er werden al meer dan 250.000 boeken van verkocht en dat is niet gek, want ‘De Camino’ is echt een verrassende literaire thriller. Het boek gaat over de 44-jarige Lotte Bonnet die al jaren gelukkig is met haar man Emil, een vluchteling uit Bosnië. Heel onverwacht pleegt Emil zelfmoord tijdens het lopen van de zogenaamde Camino. Als ze enkele maanden na zijn overlijden afreist naar Bosnië om zijn as uit te strooien komt ze erachter dat Emil heeft gelogen over zijn ware identiteit.

Wil jij ook kans maken en werken aan je eigen afvaldoelen? Geef je dan snel op via onderstaand inschrijfformulier.*

Kun je niet wachten op de uitslag en wil je het boek meteen lezen? Dat kan, het boek is overal te koop.

* Alleen volledig en correct ingevulde formulieren maken kans op deze prijs

Schrijf je hier in en maak kans op het boek
'De Camino' van Anya Niewierra

Helaas, deze winactie is gesloten. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen! Binnenkort hebben we een nieuwe winactie voor je klaarstaan.

Dit vind je misschien ook leuk