Win het boek ‘Recepten Tekenen’ van Carla Kamphuis

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie bij onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat het boek van tekenexpert Carla Kamphuis: ‘Recepten Tekenen’.

Tekenexpert Carla Kamphuis geeft creatieve online cursussen aan mensen die graag creatief bezig zijn, nieuwe dingen willen leren, óf die nog helemaal aan het begin staan van hun nieuwe hobby. En in haar boek ‘Recepten Tekenen’ neemt ze ons aan de hand mee bij het maken van je eigen illustraties bij de lekkerste gerechten. 

Wij mogen enkele exemplaren van dit prachtige en vooral leerzame boek weggeven. Dus, wil jij stap voor stap leren hoe je je favoriete gerechten op papier zet? Schrijf je dan snel in en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars die we dit boek mogen toezenden.*

* Alleen volledig en correct ingevulde formulieren maken kans op de prijs

Wil je het boek meteen hebben? Het is ook overal te koop

Schrijf je hier in en maak kans op 'Recepten Tekenen'

Helaas, deze winactie is gesloten Maar er staat alweer een nieuwe Weggeef Woensdag Winactie voor je klaar!

Dit vind je misschien ook leuk
Win een Wibra knutselpakket
Lees verder

Win een Wibra knutselpakket

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie tijdens onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat een Wibra knutselpakket voor de feestdagen.
Wibra cadeaukaart winactie
Lees verder

Win een Wibra cadeaukaart twv. 20 euro

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie en deze is speciaal voor de kerst! Je maakt nu kans op een Wibra cadeaukaart voor onder de boom.
Jaarrond receptenboek van Yvette van Boven
Lees verder

Win een ‘Jaarrond’ van Yvette van Boven

Iedere week hebben we een winactie en deze is perfect voor het nieuwe jaar! Je maakt namelijk kans op een exemplaar van ‘Jaarrond’ van Yvette van Boven winnen.