50-plus vrouwen over seks, mode en (liefdes)problemen: And Just Like That… seizoen 2

And just like that was er een tweede seizoen van dit vervolg op Sex and The City. En, dit is waarom je er naar moet kijken als je dat nog niet hebt gedaan.

Heb je afgelopen zomer het tweede seizoen van ‘And Just Like That…’ of überhaupt het vervolg van ‘Sex and the City’ nog niet gezien? Ga dat dan meteen doen! 

Want, volgens onze entertainmentdeskundige Eline de Ruig moet elke 50-plus vrouw (en eigenlijk gewoon elke vrouw) deze serie zien. Inmiddels is er een nieuw seizoen vol drama, mode, seks, (liefdes)problemen en natuurlijk het waanzinnige New York verschenen. En, dit seizoen is nog beter dan de vorige volgens Eline.

Volwassen vrouwen, volwassen problemen

Twee jaar geleden verscheen er na precies 23 jaar een vervolg op de succesvolle serie ‘Sex and the City’. We herinneren ons allemaal nog hoe, de toen mid-twintigers, Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda hun liefdes- en seksleven open en bloot op tafel legden. Nu is dat niet anders, maar wel aangepast aan de leeftijd. En, zonder het karakter Samantha, gespeeld door actrice Kim Cattrall. Zij bedankte voor de rol, vanwege allerlei onderlinge strubbelingen. Maar, daar zijn in de nieuwe serie wel allemaal verschillende karakters voor in de plaats gekomen.

Alle ballen in de lucht

De vragen waar de vrouwen nu mee te kampen hebben in hun leven? Hoe houd je de balans tussen het moeder zijn, vriendin zijn, partner zijn, businessvrouw zijn en alles wat er nog meer komt kijken bij het leven van een vijftigplus vrouw? Weet je op deze leeftijd eigenlijk wel wie je echt bent? Ben je op de plek in je leven aangekomen, waar je 23 jaar geleden van droomde? Of, voel je je te oud om nieuwe dingen te leren en te ontdekken? De serie bevat veel herkenbare problemen die velen van ons waarschijnlijk dagelijks tegenkomen. En, laat vooral zien dat het leven als een vijftigplus vrouw écht alles behalve saai is.

And Just Like That, there is season two…

Op streamingdienst HBO Max ging het tweede seizoen van ‘And Just Like That…’ op 22 juni dit jaar van start. Onze entertainmentdeskundige Eline de Ruig is enthousiaster over dit nieuwe seizoen: “Het tweede seizoen is absoluut beter. Het eerste seizoen is voor de hardcore fans van Sex and the City natuurlijk nog steeds leuk, maar ook ik moet toegeven dat ik bij dit nieuwe seizoen veel meer de ouderwetse vibes kreeg van 23 jaar geleden.” 

De serie is gevarieerder, bevat meer humor en is nog gewaagder. En, twee oude bekenden komen langs: Carrie’s andere grote liefde Aidan, die natuurlijk nog even aantrekkelijk is als vroeger, met natuurlijk wel wat rimpels. En…tromgeroffel…ja, niemand minder dan Samantha! Als is het maar voor één scene. Betekent haar korte verschijning dat ze misschien wel weer helemaal terugkeert in seizoen 3? Fingers crossed! We weten wel al zeker dat seizoen 3 eraan zit te komen, maar of Samantha terugkeert dat blijft gissen.

Het hele tweede seizoen van ‘And Just Like That…’ staat op HBO Max. Heb je het eerste seizoen nog niet gezien, die kun je hier ook bekijken. En wil je echt helemaal van vooraf aan beginnen, alle seizoenen van ‘Sex and the City’ zijn OOK op HBO Max terug te zien. Dus bingen maar!

Bron foto: HBO Max

Dit vind je misschien ook leuk
Verborgen pareltjes om te streamen
Lees verder

5 verborgen pareltjes om te streamen

Soms kom je films tegen waarvan je niet wist dat ze beschikbaar waren óf bestonden. Tijd om vijf pareltjes uit te lichten die we dit weekend kunnen streamen.