Win het boek ‘Get Fit’ van Frederique Ypenburg en Wendy de Vries

Iedere week hebben we een winactie en dit keer hebben we hét nummer één boek van Nederland: Get Fit van Frederique Ypenburg en Wendy de Vries.

Je ideale gewicht bereiken zonder een dieet? ‘Get Fit’ is het populairste nieuwe ‘dieetboek’ van Nederland. En wij mogen deze week enkele exemplaren weggeven.

Frederique en Wendy zijn de eigenaren van het populaire Get Fit Girl programma waarmee duizenden vrouwen inmiddels succesvol hun afvaldoelen hebben bereikt. Maar, het is géén dieet. Het is een app om je leefstijl blijvend te veranderen. En nu hebben ze daar een boek aan toegevoegd. ‘Get Fit‘ is sinds januari overal verkrijgbaar en nu al het meest verkochte boek van 2024. Wil jij ook kans maken en werken aan je eigen afvaldoelen? Geef je dan snel op via onderstaand inschrijfformulier.*

* Alleen volledig en correct ingevulde formulieren maken kans op deze prijs

Schrijf je hier in en maak kans op het boek
'Get Fit' van Frederique Ypenburg en Wendy de Vries

Helaas, deze winactie is gesloten. De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen! Binnenkort hebben we een nieuwe winactie voor je klaarstaan.

Dit vind je misschien ook leuk
TikTok deken van imitatiebont
Lees verder

Win een warme TikTok deken t.w.v. 99 euro

Iedere week hebben we een winactie en deze is perfect voor het ijskoude winterweer waar we nu mee te maken hebben! Je maakt namelijk kans op deze warme deken.
Wibra cadeaukaart winactie
Lees verder

Win een Wibra cadeaukaart twv. 20 euro

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie en deze is speciaal voor de kerst! Je maakt nu kans op een Wibra cadeaukaart voor onder de boom.
Win een Wibra knutselpakket
Lees verder

Win een Wibra knutselpakket

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie tijdens onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat een Wibra knutselpakket voor de feestdagen.