Win een ‘Nordic Acrylmarker starterset’ van edding t.w.v. € 28,69

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie bij onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat een prachtige Nordic Acrylmarker starterset van edding.

Meteen aan de slag met het maken van je eigen schilderij? Dat kan met deze gloednieuwe edding Nordic acrylmarker starterset , want de markers bevatten watervaste, gepigmenteerde acrylinkt op waterbasis. Je kunt ze gebruiken op canvas, kartondocument of hout. Deze Nordic acrylmakers starterset bestaat verder uit prachtige aardse, zachte kleuren.

Dus, wil je kans maken op deze prachtige set met 10 markers t.w.v. € 28,69? Doe dan mee aan deze nieuwe Weggeef Woensdag en wie weet kun je straks de mooiste en leukste creaties maken met verf.*

* Alleen volledig en correct ingevulde formulieren maken kans op de prijs

Schrijf je hier in en maak kans op één van de edding 'Nordic Acrylmarker starterset'

Helaas, deze winactie is gesloten Maar er staat alweer een nieuwe Weggeef Woensdag Winactie voor je klaar!

Dit vind je misschien ook leuk
TikTok deken van imitatiebont
Lees verder

Win een warme TikTok deken t.w.v. 99 euro

Iedere week hebben we een winactie en deze is perfect voor het ijskoude winterweer waar we nu mee te maken hebben! Je maakt namelijk kans op deze warme deken.
Win een Wibra knutselpakket
Lees verder

Win een Wibra knutselpakket

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie tijdens onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat een Wibra knutselpakket voor de feestdagen.
Wibra cadeaukaart winactie
Lees verder

Win een Wibra cadeaukaart twv. 20 euro

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie en deze is speciaal voor de kerst! Je maakt nu kans op een Wibra cadeaukaart voor onder de boom.