The Night Agent fans opgelet: Who Is Erin Carter moet je zien!

Hebben jullie de bloedstollend spannende miniserie Who Is Erin Carter? al gezien op Netflix? Eline de Ruig kan er geen genoeg van krijgen!

De serie is al sinds 24 augustus op Netflix te zien en toch hebben veel mensen nog niet gekeken. ‘Who Is Erin Carter?’ is op dit moment Eline de Ruig haar favoriete serie. Maar waar gaat het precies over? En, wie is dan die Erin Carter eigenlijk?

“Ondanks dat het een heel andere serie is, deed het me heel erg denken aan ‘The Night Agent’ die ook op Netflix te bekijken is”, aldus Eline. “Ik kan ook niet wachten op een tweede seizoen van deze serie. Vraag is alleen: komt dat tweede seizoen er wel?” Dit eerste seizoen heeft slechts zeven afleveringen, waar je in een weekend makkelijk doorheen binged. Maar ‘Who Is Erin Carter?’ is zo’n spannende serie waarbij je continue hunkert naar meer. Nog een aflevering, nou nog één dan…okay, nog één dan, maar dat is echt de laatste! En voor je het weet heb je alle zeven afleveringen gezien. 

Who Is Erin Carter

Laten we beginnen bij het begin. ‘Who Is Erin Carter?’ verscheen in augustus al op Netflix en is sindsdien een regelrechte hitserie. Het verhaal gaat over een Britse vrouw, Erin Carter, die in Barcelona woont met haar man en een kind. Erin Carter lijkt een rustig en heerlijk leventje te leiden als moeder en lerares. Maar, dit rustige leven wordt bruut verstoord door een gewapende overval op een supermarkt waar Erin samen met haar dochtertje is. 

Erin’s duistere verleden komt in de nasleep van de overval naar boven wanneer één van de overvallers haar zegt te herkennen. Hoe kan zij haar familie beschermen? En, hoe kan ze haar naam zuiveren? Terwijl voor iedereen om haar heen maar één vraag boven komt drijven en dat is: wie is Erin Carter nu echt? Is ze die lieve moeder, die lesgeeft op een school? Of, gaat er een totaal andere persoon schuil achter deze facade?

Bloedstollende miniserie

De serie ‘Who Is Erin Carter?’ bestaat uit slechts zeven afleveringen. Dus, als je geen zin hebt om aan een serie te beginnen die 25 afleveringen en minstens 10 seizoenen heeft, is deze serie perfect. In nog geen zes uur heb je de serie helemaal uitgekeken. 

De serie zit bomvol spanning en aan het einde van elke aflevering wil je meteen door naar die volgende waarin je hoopt antwoorden te krijgen op de vele vragen die je (waarschijnlijk) hebt. Het is een absolute roalercoaster van een miniserie, die ook zeker smaakt naar een tweede seizoen. Eline: “Het is een heel vermakelijke serie. Het is spannend, maar kijkt ook heerlijk weg. En dat in combinatie met de prachtige shots van Barcelona!”

Maar ja, komt dat tweede seizoen van ‘Who Is Erin Carter?’ er? Dat is misschien wel de spannendste vraag waar iedereen mee blijft zitten na het zien van de serie. Kijkend naar het succes zou je zeggen van wel, maar kijkend naar het verhaal kan het alle kanten op. Als het aan ons lag zouden we het hoe dan ook heel erg graag willen, want ja dit is zo’n serie waar je bij het eerste seizoen al geen genoeg van kunt krijgen. Aanrader dus! 

Foto: Netflix

Dit vind je misschien ook leuk
Win een Wibra knutselpakket
Lees verder

Win een Wibra knutselpakket

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie tijdens onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat een Wibra knutselpakket voor de feestdagen.
Eigen prikbord maken
Lees verder

Je eigen prikbord maken voor 2024

Met het nieuwe jaar komen er ook nieuwe voornemens. Daarom gaan wij nog snel een eigen prikbord maken om deze voornemens een mooie plek te geven!