De 5 beste kerstcadeau ideeën voor onder de boom

De Sint is het land nog niet uit of we moeten alweer nadenken over wat we voor kerst geven. Daarom hebben we 5 kerstcadeau ideeën waar je mee kunt aankomen.

Zelf vinden we het ook altijd lastig om weer leuke kerstcadeau ideeën te verzinnen, die ook nog eens in de smaak vallen bij de ontvanger. De keuze is reuze en juist daarom onmogelijk om iets passends te vinden.

Op de redactie van Zin in Koffie hebben we daarom een rondvraag gedaan en een wensenlijstje samengesteld die jullie hopelijk kan inspireren. En, daarbij denken we natuurlijk niet alleen aan de mensen aan wie je iets wilt geven. Er is niets mis met het maken van je eigen verlanglijstje, want ook anderen worstelen ongetwijfeld met hetzelfde probleem! Hierbij dus 5 goede kerstcadeau ideeën die dit jaar zeker in de smaak zullen vallen.

Cadeautip #1: Ontspanning en verzorging

Tja, een heerlijke geschenkset van RITUALS is eigenlijk altijd wel welkom. Misschien niet het origineelste cadeau, maar wel één waar je altijd blije gezichten van krijgt. Vooral van deze geschenkset met The Ritual of Sakura producten. Gemaakt met kersenbloesem en rijstmelk en die geur…mmm! Na een turbulent jaar kunnen we wel wat ontspanning en verzorging gebruiken.

De geschenkset bevat een heerlijke douchegel, bodyscrub, een bodycrème én een geurkaars, voor als je lang uit in bad gaat liggen. En de set is nu ook nog heel betaalbaar. Voor € 39,90 heb je al een prachtige cadeauverpakking waar al deze producten van RITUALS inzitten.

Cadeautip #2: Heerlijk ruikende was

Het is tegenwoordig heel erg populair, vooral nu er steeds minder wasverzachter wordt gebruikt: wasparfum. Het geeft je wasgoed een heerlijke, luxe geur die echt langdurig blijft werken. Wasverzachter vervliegt heel snel en is vaak ook niet goed voor je was en machine. Maar van wasparfum heb je heel weinig nodig, terwijl de geur echt het verschil maakt.

Deze premium wasparfumset van Lavayette bevat 9 unieke parfums die speciaal zijn samengesteld. Er zit een wasparfum in met de geur van Engelse rozen, of één met de geur van lotusbloemen. Voor iedere stemming dus wel een parfum waar anderen heel nieuwsgierig van zullen worden. Je moet dus niet verbaasd zijn als mensen op straat er naar gaan vragen!

Cadeautip #3: Boeken waar je U tegen zegt!

Bij Zin in Koffie mogen deze boeken dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Het zijn drie kerstcadeau ideeën waar je U tegen zegt, maar we zijn enigszins bevooroordeeld in deze. Het zijn de boeken van drie van onze deskundigen, waar we uiteraard berentrots op zijn. Van tekenen tot de allerleukste plekjes van Nederland, dit zijn ze.

Gouden Lijntjes Tekenboek

Ons tekenwonder Anne Kuiper, van Gouden Lijntjes, heeft een nieuw boek gemaakt, wat heel toepasselijk het ‘Gouden Lijntjes Tekenboek‘ heet. Ofwel, 12 smoesjes om WEL te tekenen. Dus weet je niet waar je moet beginnen om je creativiteit op papier te zetten? Bij Anne’s boek dus!

Gouden Lijntjes Tekenboek

Floor Korte's 'Moestuin Agenda 2024'

Niet echt een boek, maar wel een Moestuin Agenda voor 2024. En een bijzondere agenda is het geworden, vol prachtige illustraties en handige moestuintips van moestuinexpert Floor Korte. Zo heb je altijd én overal al je afspraken bij de hand voor een goed georganiseerd nieuw jaar.

Bucketlist, eropuit in Nederland

Onze vrijetijdsdeskundige Marleen Brekelmans heeft al meerdere boeken geschreven, maar deze is wel heel bijzonder. ‘Bucketlist, eropuit in Nederland‘ staat namelijk vol met de beste plekken in ons land waar je even helemaal weg kunt zijn. Goed vooruitzicht voor 2024 toch?!

Cadeautip #4: Voor de keukenprinses

Voor iedereen die van koken houdt mag een goede pannenset natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van zo’n prachtige gietaluminium pannenset waar je altijd al van droomde, maar die steeds te duur was. Daar hebben we dé oplossing voor gevonden. Een kwalitatief goede set met pannen, die nu ook nog eens heel betaalbaar is. Het zijn 10 pannen, die geschikt zijn voor alle warmtebronnen. En waar ons oog natuurlijk ook meteen op viel was dat de pannenset Smile heet, omdat het de vorm van een glimlach op de buitenkant van de pan lijkt te hebben. Daar worden we ook gewoon blij van!

Cadeautip #5: Slimme betaalbare luxe

De Google Nest mini is een smart speaker waarmee je niet alleen je muziek beter laat klinken, maar waarmee je dus ook je huis slimmer maakt. Je hoeft alleen maar ‘Hey Google’ te roepen en de Google Assistent geeft antwoord op je vraag. Geweldig als je bijvoorbeeld in de weer bent met die pannenset en je handen niet vrij hebt om iets op te zoeken online.