Win een Wibra cadeaukaart twv. 20 euro

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie en deze is speciaal voor de kerst! Je maakt nu kans op een Wibra cadeaukaart voor onder de boom.

Gun jezelf, of een goede vriendin, een extra leuk verwencadeau om het jaar feestelijk af te sluiten: een Wibra cadeaukaart t.w.v. 20 euro!

Het enige wat je hoeft te doen is je hieronder opgeven en wie weet krijg jij deze cadeaukaart thuisgestuurd. De kaart is online óf in één van de Wibra winkels door heel Nederland te verzilveren. Dus, wil jij ook kans maken? Geef je dan snel op via onderstaand inschrijfformulier.*

Wil je weten hoe het verzilveren van een Wibra cadeaukaart precies werkt? Ga dan naar de website van Wibra en lees er alles over.

* Alleen volledig en correct ingevulde formulieren maken kans op deze prijs

Schrijf je hier in en maak kans op één van die mooie Wibra cadeaukaarten t.w.v. 20 euro

Helaas, deze winactie is gesloten Maar er staat alweer een nieuwe Weggeef Woensdag Winactie voor je klaar!

Dit vind je misschien ook leuk
Win een Wibra knutselpakket
Lees verder

Win een Wibra knutselpakket

Bij Zin in Koffie hebben we iedere week een leuke winactie tijdens onze Weggeef Woensdag. En dit keer is dat een Wibra knutselpakket voor de feestdagen.
TikTok deken van imitatiebont
Lees verder

Win een warme TikTok deken t.w.v. 99 euro

Iedere week hebben we een winactie en deze is perfect voor het ijskoude winterweer waar we nu mee te maken hebben! Je maakt namelijk kans op deze warme deken.