De meest inspirerende woonbeurs van Nederland is weer begonnen

De meest inspirerende woonbeurs van Nederland is weer begonnen en Zin in Koffie redacteur Nina gaat er naartoe. Wat kun je allemaal verwachten dit jaar?

Nina Guci gaat regelmatig samen met haar moeder (52) op pad. Voor Zin in Koffie deelt zij regelmatig haar bevindingen. Zo zijn Nina en haar moeder bijvoorbeeld dol op interieuruitjes. Doe daarom samen met hen inspiratie op tijdens de vt wonen&design beurs die weer is begonnen.

Bij de vt wonen&design woonbeurs vind je antwoorden op al jouw woonvragen. Er zijn nieuwe woonwinkels en merken, maar er is ook advies over styling, indeling of verduurzaming én je kunt verschillende woontalks bijwonen. De beurs is vanaf vandaag, van 3 t/m 8 oktober, te bezoeken in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen.

Veranderen, verbeteren en verduurzamen

Misschien komt het doordat de zomer voorbij is en je steeds meer binnenshuis bent. Of staat het al heel lang op de planning, maar komt het er maar niet van. Misschien zijn de kinderen het nest uitgevlogen en heb je ruimte over. Of heb je gewoon zin om je hele huis een make-over te geven? Want ja, zeg nou eerlijk: een groot aantal vrouwen vindt het niet alleen leuk om zichzelf leuk aan te kleden, maar ook hun huis! Dus, wil je je huis veranderen, verbeteren of verduurzamen, maar weet je niet goed hoe? Struin dan komende dagen over de beursvloer op zoek naar de leukste trends en stijlen.

25.000 m2 aan wooninspiratie

De vt wonen&design beurs levert 25.000m2 aan wooninspiratie. Ontdek tijdens de beurs meer dan 300 verschillende woonmerken. Zowel bekende woonmerken zoals Bruynzeel Keukens, fonQ en Emma Sleep, als nieuwe woonmerken laten hun nieuwste collecties en producties aan ons zien. Aan elke kamer in je huis is gedacht. Dus of je nu inspiratie wilt opdoen voor een make-over van je woonkamer, badkamer, slaapkamer of zelfs je keuken, alles staat er.

Talks in het theater

Naast inspiratie op doen door veel te zien, kun je ook inspiratie op doen door te luisteren. In het Woontheater en het Energy Theater zullen experts je alles vertellen over woontrends, styling, indelingsinformatie of verduurzamen.

Wooncrisis in 40 minuten opgelost

Welke kleur moet de slaapkamer krijgen? Of, hoe deel ik mijn woonkamer het efficiëntst in? Heb je een heel specifieke vraag over jouw huis? Dan kun je terecht bij het adviesplein. Boek een sessie met een stylist en ontvang advies over al je woonvragen in slechts 40 minuten!

Nog veel meer wooninspiratie

En, dat is nog niet alles. Zo kun je tijdens de beurs ook langs in het vtwonen clubhuis, waar de vtwonen stylisten Fietje, Marianne, Liza en Frans aan de slag gaan met verschillende kamers. Japandi, Scandinavisch, modern, artistiek en nog veel meer woonstijlen zullen voorbijkomen, want de vtwonen-stylisten hebben allemaal hun eigen signatuur.

Naast het clubhuis zijn er nog veel meer inspiratiehuizen. Zo zullen ook andere woonmagazines zoals ‘Eigen Huis & Interieur’ en ‘Stijlvol Wonen’ je inspireren met interieur- en woontrends.

Wil jij de vt wonen&design woonbeurs bijwonen? Koop dan nog snel je ticket via de vtwonen website.

Tip: Ben je van plan om met ov te gaan? Kijk dan op ns.nl en maak gebruik van een combinatiedeal met vervoer én ticket!
Dit vind je misschien ook leuk