Je eigen verlanglijst maken voor de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en daar horen cadeautjes bij. En, wat hoort bij cadeautjes? Inderdaad, een verlanglijst maken met wat je wilt hebben of kopen.

De Sint is aangekomen in ons land en ook de winkels liggen alweer vol met kerstversiering. Dat betekent natuurlijk maar een ding: het feestseizoen is begonnen! En bij een feestje horen cadeautjes, waarvoor we een verlanglijst maken vandaag.

Moet je nog een verlanglijst maken voor die pakjes in de zak of onder de boom? Hoe leuk is het dan om een verlanglijst te maken die er heerlijk creatief en sierlijk uitziet? Dat doen we dit jaar met feestelijke versieringen. Dat wordt dus een verlanglijst om in te lijsten!

Wat heb je nodig?

Stap 1: Alles klaarleggen

Heb je al jouw spulletjes klaargelegd? Dan kunnen we aan de slag! Met de Colour Happy Big Box van edding ben je er helemaal klaar voor, want daar zit alles in wat je nodig hebt: viltstiften, fineliners en nog veel meer, in jouw gewenste kleuren.

Stap 2: Sjabloon gebruiken

Print het sjabloon uit, zodat je al een mooie, feestelijke basis hebt. Dit sjabloon kan je overtekenen in je journal of op je papiertje met carbonpapier en potlood, maar je kan natuurlijk ook rechtstreeks op het sjabloon te werk gaan. Plak het papier dan later in je journal en dan ben je ook helemaal bij! 

Extra tip!
Je kunt natuurlijk ook andere gratis kerstsjablonen gebruiken voor je creatie. Bekijk hier alle beschikbare sjablonen en kies er een uit!

Stap 3: Inkleuren met een fineliner

Gebruik de fineliner om de randen extra op te laten vallen. Ga bijvoorbeeld met de precisiefineliner over de dunne lijnen en laat de titel extra opvallen door de dikkere fineliner te gebruiken. Maak het vooral zo mooi als jij zelf wil!  

Stap 4: Inkleuren met viltstift en brush pen

Met de viltstiften kun je nu alles inkleuren, zoals jij zelf wilt! Gebruik de edding viltstift met dunnere punt om details toe te voegen. Voor fijne patroontjes, of dunnere lijnen, kan je het best de edding 55 fineliner gebruiken.

Met de brush pen kun je heel mooi motieven nog meer laten opvallen.  Vergeet niet om jouw wensjes in te vullen! Zo heb je de perfecte, creatieve verlanglijst voor de feestdagen. 

Het resultaat van je verlanglijst maken

Als alles naar wens is ben je klaar. Je hebt je eigen verlanglijst waarmee je de komende maand op jacht kunt gaan voor de leukste cadeautjes. Heel veel plezier met het maken en alvast heerlijke feestdagen toegewenst!

Je eigen creaties insturen

Overigens kunnen je eigen creaties ook nog eens prachtige prijzen opleveren. Tijdens de edding Feesttekenweken kun je je prachtige tekeningen insturen. En wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars! Geef je hieronder snel op.

Doe mee met de edding Feesttekenweken!

Deel jouw zelfgemaakte creaties met edding en maak kans op mooie prijzen.
Dit vind je misschien ook leuk