Ontdek de herfst in de Achterhoek

Even lekker weg in eigen land? Dan is de herfst ontdekken in de Achterhoek een absolute aanrader. Vooral bij dit bijzondere vakantiehuis.

Ondanks dat het herfstige weer ons niet altijd stimuleert om naar buiten te gaan, biedt de natuur in de herfst ook heel veel moois.

De bladeren vallen van de bomen in de meest prachtige kleuren en paddenstoelen bedekken de grond in het bos. Daarom deelt onze vrijetijdsdeskundige Marleen Brekelmans komende tijd een aantal Bijzonder Plekjes waar je echt heen wil deze herfst. Dit keer is dat een bijzonder plekje in de Achterhoek. Gelegen aan het bos! 

Weekendje weg bij Woodview

Wat is er nou lekkerder dan er tussenuit gaan tijdens de herfst? Even alle drukte thuis ontsnappen en lekker cocoonen in een comfortabel huis, gelegen in de prachtige natuur. Het bijzondere, knusse en inspirerende vakantiehuis Woodview biedt je dit allemaal. 

Het vakantiehuis Woodview ligt – zoals de naam eigenlijk al verklapt – aan de bossen in de Achterhoek. Het huis is geschikt voor twee personen, maar biedt ook voldoende ruimte voor zes personen. Perfect dus voor een romantisch weekendje weg met je partner, maar ook voor een vakantie met het hele gezin of met vriendinnen! 

Het huis biedt alles om tot rust te komen en heerlijk binnens- en buitenshuis te genieten. Zo zijn er genoeg spelletjes te vinden zoals Monopoly, maar ook speelgoed en een trampoline of schommel voor de (klein)kinderen. Je kunt heerlijk opwarmen bij de houtkachel of een pizza party organiseren met de houtgestookte pizza-oven. En dit is zeker nog niet alles wat het huis te bieden heeft!

Wij vrouwen denken nog altijd veel te weinig aan onszelf. De hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Ga je mee? - Marleen Brekelmans, Bijzonderplekje.nl

Raak geïnspireerd

Eigenaresse Elke heeft haar eigen interieurstudio en dat is te zien aan het inspirerende interieur van Woodview. Met liefde en aandacht gecreëerd en dat voel je! Het interieur is zowel hip als huiselijk, warm en knus. Iets wat we wel kunnen gebruiken tijdens de herfst.

Het huis heeft een moderne keuken met kookeiland en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Perfect om een borrel- of kookavond te organiseren. Verder heeft het huis een ruime eethoek en woonkamer. Er bevinden zich twee slaapkamers in Woodview. Eén tweepersoonskamer en één vierpersoonskamer. Genoeg plek!

Ook in de herfst naar buiten

Cocoonen in de herfst is natuurlijk lekker en heel verleidelijk. Hoewel de temperaturen koeler zijn en de dagen korter worden, is het nog steeds goed om tijdens de herfst even een frisse neus te halen.Regelmatig frisse lucht inademen is enorm belangrijk voor onze gezondheid en voor ons vijftigplus vrouwen des te belangrijker!

Daarnaast is te veel stilzitten natuurlijk ook niet gezond en zorgt een wandeling ook voor stressvermindering. En, als je overnacht bij Woodview, moet je natuurlijk even de bossen in duiken om te kijken wat de natuur ons biedt. Rood, bruin, geel, groen: tijdens de herfst kleurt de natuur in de meest prachtige kleuren. 

Lekker eten in de buurt

Ga de bossen in en neem de tijd voor het Boelekeerlspad. Dit is een route van ongeveer zes kilometer. Je wandelt door het bos langs poelen, watergangen en nieuwe en oude natuur. Het leuke is dat de route opgezet is door buurtbewoners! Verwen jezelf daarna met een heerlijke kop koffie, een theetje of goed glas rode wijn. Of bezoek Doetinchem en reserveer een tafeltje bij een restaurant. Ben je in de stad? Ga dan op de koffie bij Ons Kafeetje waar de geur van huisgemaakte taart je hart verwarmt.

Ontdek meer over Woodview op Bijzonderplekje.nl
Dit vind je misschien ook leuk