Plan vooruit voor de feestdagen en bespaar geld met Wibra

Het is bijna winter, tijd voor een plan voor de feestdagen. De Wibra hangt nu al vol met inspiratie, dus zochten we daar naar de nieuwe trends voor dit jaar.

Het is half oktober, hebben we het nu al over de feestdagen?! Ja ja, we horen jullie en ja het is nog vroeg. Sinterklaas is nog niet eens in de buurt! Toch willen we het al over de feestdagen hebben. Vast inspiratie opdoen en nu al een beetje plannen hoe de donkere decembermaand eruit kan gaan zien. Vast wat voorpret en het scheelt je straks ook nog eens een hoop geld.

Alles is het afgelopen jaar duurder geworden, dus als we dit jaar de feestdagen kunnen vieren zonder te veel geld uit te geven, dan zijn wij daar helemaal voor. Hoe gaan we dat doen en wat zijn de trends dit jaar? Wordt het een ‘Natural Christmas’? Of steken we ons huis in het roze met ‘Soft Pink’? Of gaan we toch voor een beetje chic en sophisticated met ‘Black & Gold’? Er is heel veel keus dit jaar. Dus zie je, een beetje vooruit plannen en zelf je perfecte kerst ontwerpen is geen gek idee. En hoe eerder je begint, hoe sneller je straks volop kunt genieten van rustige en ontspannen feestdagen, terwijl iedereen in de rij staat voor de laatste inkopen.

Natural Christmas

Een knapperend haardvuur, het warme licht van heel veel kaarsen en een grote kerstboom met kerstballen in zachte, aardse kleuren. Een natuurlijke uitstraling werkt altijd. We zijn het magazijn van Wibra ingedoken waar we voor een ‘Natural Christmas’ echt de leukste spullen tegenkwamen zoals kerstballen die mooi beschilderd zijn met vogels. Of wat vind je van pakpapier met aardse kleuren en natuurlijke versieringen, voor de cadeautjes onder de boom.

Perfecte ornamenten voor de feestdagen

Wat zijn feestdagen zonder ornamenten? De kerstboom hebben we al gehad, nu is het tijd om de rest van het huis aan te kleden. Wij vinden het een must om ook kleine dennenboompjes in de versiering van je huis mee te nemen. Hierboven zie je houten dennenboompjes of een boompje gemaakt van touw. Hoe leuk is dat in combinatie met een mooie kandelaar met kaarsen in allerlei vormen en maten?

Soft Pink feestdagen

We kunnen er niet omheen, 2023 is hét jaar geweest van Barbie. Dus de kleur roze is weer helemaal terug van weggeweest. We hoeven ons huis niet om te toveren in het harde Barbie roze, daar hebben de designers van Wibra niet voor gekozen, wel voor mooi zachtroze in combinatie met wit en goud. Het wordt een sprookjesachtige kerst met engel- of gnoomornamenten, samen met mooie guirlandes van veren. Zacht, lief en toch heel stijlvol, wat makkelijk samengaat met verschillende interieurs.

Black & Gold chic

We kunnen ons voorstellen dat aardse tinten of roze té zacht aanvoelen voor sommigen. In dat geval kan je kiezen voor een wat stoerdere, chique aankleding deze feestdagen. Deze stijl wordt ‘Hollywood Chic’ genoemd. Ons oog viel meteen op zwarte en gouden ornamenten voor in de boom. Hoe mooi en anders is het om eens een zwarte boom te hebben waar je kerstlampjes schitterend in reflecteren.

Deze kerstballen van de Wibra hebben allerlei patronen die een intrigerende diepte geven. Slim ook, want een gladde kerstbal zou wegvallen in het zicht, terwijl een kerstbal met structuur eruit springt. Je kunt ze vervolgens prachtig combineren met glitterbloemen in zwart én goud. Wow, de feestdagen zijn opeens écht heel anders dan andere jaren!

Meer inspiratie opdoen

Wat je ook gaat kiezen deze komende kerst, maak het vooral heel persoonlijk en eigen. Kies waar jij én je familie je het prettigst bij voelen. Zo wordt het een warme en gezellige kerst die hopelijk onvergetelijk wordt. En geloof ons, het is nog vroeg maar hoe eerder je begint met plannen hoe goedkoper en ontspannener alles wordt.

Wil je meer inspiratie opdoen en zien wat er allemaal nog meer mogelijk is? Bekijk dan hier de ‘Inspiratie Special’ van Wibra, vol met nog meer prachtige accessoires. Dus ga snel naar een winkel bij jou in de buurt, want de gehele kerstcollectie is nu al te koop. Betaal dus minder, maar vier straks meer!
Dit vind je misschien ook leuk