Mijn momenten

Nespreszootje

Nu zit ik aan mijn tweede bakkie nespresso. Hij smaakt me goed. Mijn peuk is net op, maar zal er zo weer 1 draaien. Of toch e-smoken???

Gister heb ik aardig wat filter koffie gedronken. Eerst twee bakkies bij Read more

Wordt weer tijd

… voor een flinke bak koffie. PROOST!!!

Read More

Weinig koffie door hitte

Door de warmte in deze tijd van het jaar drink ik eigenlijk alleen ‘s morgens twee kopjes Nespresso. Toevallig vanmiddag bij een vriendin wel wat meer koffie gedronken (Senseo), maar toch ging ik later over op frisdrank.

Bijna 7 uur

Het is bijna 7 uur in de ochtend en ik heb al 4 espresso’s op. Begin nu pas echt wakker te worden. Straks even wat eten en dan boodschappen doen. Fijne dag!

Read More

Te veel.. te snel

Vanavond had ik iets te veel filter koffie te snel achter elkaar gedronken. Ik voelde me vooral licht in mijn hoofd. Nu gaat het gelukkig weer en zal ik straks lekker slapen.

Vroege bak

Het is nu even over half 6 in de ochtend en ik zit al aan een Senseo. Ik werd een uur geleden al wakker en lag er toch niet echt vroeg in. Was dus een korte nacht.

Read More

Laat vandaag

Ik ben vandaag wel erg laat met mijn eerste koffie. Het is nu bijna 14:00 en ik heb net mijn eerst bak voor me staan.

Niet veel op

Vanmorgen heb ik een dubbele Senseo op en daarna 2 filter koffie op mijn werk. Vanmiddag heb ik helemaal geen koffie op en heb ik alleen cola gedronken. Vanavond heb ik nog een cappuccino op en een Lungo.

Ja… Read more

Read More

Chillen met Lungo

De laatste tijd drink ik vaak Dolce Gusto Lungo. Lekkere pittige koffie; blijf je wakker van.

Tweede bak

Read more
Read More